Caner Erkin Eski Eşi : Caner Erkin eski eşi Asena Atalay'ın isteklerine isyan etti / Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği.

Caner Erkin Eski Eşi : Caner Erkin eski eşi Asena Atalay'ın isteklerine isyan etti / Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği.. Caner erkin, oğlu çınar için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor… futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası. Tüm gözler caner erkin'in eski eşi asena atalay'a çevrildi. Caner ile berkay ilk kez demet akalın'ın doğum gününde pişti oldu. Uzun müddet caner'i aldattığı iddia edilen asena'nın kira geliri şok etti.

Eski eşi caner erkin'in nikah masasına oturduğu dakikalarda sosyal medyada paylaşım yapan asena 'ocak ayı gidilecek oyunlar' yazdı. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantizm dolu fotoğraflarını instagram'da paylaştı. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Bunu öğrenen caner erkin sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş bir.

Şampiyon isyan etti! Caner Erkin'in eski eşi kadar...
Şampiyon isyan etti! Caner Erkin'in eski eşi kadar... from i.internetspor.com
Amin anlamına gelen emojiler paylaştı. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu. Futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantik hallerini etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var şükür notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! Mahkeme caner erkin'in açtığı davayı reddederek velayetin asena atalay'da kalmasına hükmetmişti. Zaten asena, tiyatro ile ilgilenen biri değil' şeklinde yorumlara neden oldu.ardından da, eski eşi ile birlikte etiketlendikleri fotoğrafları hesabından kaldırdı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantizm dolu fotoğraflarını instagram'da paylaştı.

Fotoğraftaki listenin tam ortasında 'önce bir boşluk oldu gidince ama şimdi iyi' adlı oyunun yer alması 'caner'e iyiyim mesajı vermek istiyor.

Caner erkin, oğlu çınar için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner'den boşanan asena eski soyadını alarak asena atalay olarak anılmaya başlandı. Futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantik hallerini etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var şükür notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. 29 ocak 2016 tarihinde boşandılar. 2016 yılında 6 yıllık eşi asena atalay'dan boşanan başarılı futbolcu caner erkin, mahkeme. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası… Caner erkin'in bu mesajından kısa bir süre sonra eski eşi asena atalay allah akıl versin. Asena atalay mahkemeden çıkarken karşı tarafla velayet konusunda anlaşma yok. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği asena atalay'a aylık 10 bin lira. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş.   caner erkin 'in şükran ovalı'lı paylaşımı eski eşi asena atalay'ı kıskandırdı.

Asena atalay mahkemeden çıkarken karşı tarafla velayet konusunda anlaşma yok. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Bunu öğrenen caner erkin sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş bir. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, instagram hesabından eski eşi sunucu asena atalay ve oğlu çınar ile ilgili açıklama yaptı. Başarılı futbolcu caner erkin, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi asena atalay'a neden dava açmaya hazırlanıyor?

Caner Erkin'e, eski eşi Asena Atalay canlı yayında ...
Caner Erkin'e, eski eşi Asena Atalay canlı yayında ... from www.yurtgazetesi.com.tr
Eşi asena atalay'dan boşanan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin'den eski eşine nispet yaparcasına bir paylaşım geldi. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Geçen hafta görülen velayet davası 14. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, kendisine icra takibi başlatan eski eşi asena atalay'a çok sert göndermede bulundu. Amin anlamına gelen emojiler paylaştı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş.

Caner ile berkay ilk kez demet akalın'ın doğum gününde pişti oldu.

Ben nafakadan, para davalarından vazgeçersem o da velayetten vazgeçiyor. Caner erkin'in sözleşme şartları #2 | fenerbahçe'yi konuşuyoruz. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu. Eski eşi caner erkin'in nikah masasına oturduğu dakikalarda sosyal medyada paylaşım yapan asena 'ocak ayı gidilecek oyunlar' yazdı. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Asena atalay mahkemeden çıkarken karşı tarafla velayet konusunda anlaşma yok. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, kendisine icra takibi başlatan eski eşi asena atalay'a çok sert göndermede bulundu. Bunun üzerine caner erkin'in eşi şükran ovalı, futbolcuyla 'mutlu mod' diye paylaşım yapıp asena atalay'a adeta nispet yaptı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, aylık 50 bin lira isteyen eski eşi asena atalay'a karşı nafaka davasını kazandı. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği. Fenerbahçeli futbolcu caner erkin eski eşi asena atalay, katıldığı bir televizyon programında 'ofsayt'ı anlattı. 2016 yılında 6 yıllık eşi asena atalay'dan boşanan başarılı futbolcu caner erkin, mahkeme.

Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği asena atalay'a aylık 10 bin lira. Caner'den boşanan asena eski soyadını alarak asena atalay olarak anılmaya başlandı. Eski eşi caner erkin'in nikah masasına oturduğu dakikalarda sosyal medyada paylaşım yapan asena 'ocak ayı gidilecek oyunlar' yazdı. Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi.

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan evlilik ...
Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan evlilik ... from im.haberturk.com
Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Bunu öğrenen caner erkin sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş bir.   caner erkin 'in şükran ovalı'lı paylaşımı eski eşi asena atalay'ı kıskandırdı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Amin anlamına gelen emojiler paylaştı. 29 ocak 2016 tarihinde boşandılar. Caner erkin ile şükran ovalı evliliği asena atalay'ı çileden çıkardı. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor.

Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi.

Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantizm dolu fotoğraflarını instagram'da paylaştı. Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Fenerbahçeli futbolcu caner erkin eski eşi asena atalay, katıldığı bir televizyon programında 'ofsayt'ı anlattı. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği asena atalay'a aylık 10 bin lira. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, aylık 50 bin lira isteyen eski eşi asena atalay'a karşı nafaka davasını kazandı. Mahkeme caner erkin'in açtığı davayı reddederek velayetin asena atalay'da kalmasına hükmetmişti. Caner ile berkay ilk kez demet akalın'ın doğum gününde pişti oldu. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası… Zaten asena, tiyatro ile ilgilenen biri değil' şeklinde yorumlara neden oldu.ardından da, eski eşi ile birlikte etiketlendikleri fotoğrafları hesabından kaldırdı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Erkin, oğlunu görmüyor diyen atalay'a inat oğlu ile olan fotoğrafını paylaştı.

Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş caner erkin. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş.

Posting Komentar

0 Komentar